У Польщі втретє пошкодили вагони з українською агропродукцією

У Польщі втретє пошкодили вагони з українською агропродукцією

На українсько-польському кордоні втретє пошкодили вагони з українською агропродукцією. Про це повідомляє пресслужба міністерства розвитку громад, територій та інфраструктури.

Відомо, що інцидент стався на залізничній станції "Дорогуськ". Невідомі відкрили вантажні вагони з бобами.

"Системне знищення української агропродукції схоже на сплановані диверсії. Наша країна обороняється і виживає також і завдяки фермерам. Отже ті, хто вчинили ці злочини точно не зацікавлені в українському мирі і перемозі цивілізованого світу. Ми закликаємо правоохоронні ограни Польщі дати негайну реакцію", – прокоментував міністр розвитку громад, територій та інфраструктури України Олександр Кубраков.

Зазначається, що "Укрзалізниця" втретє звернулась до польських правоохоронців щодо фактів пошкодження українських потягів з агропродукцією.

Нагадаємо, що в Польщі знову відкрили українські зерновози на залізничній станції "Дорогуськ". Транзитний вантаж прямував до Гамбурга в Німеччину.

Як інформував "Ми-Україна" раніше, польські мітингувальники вчергове висипали на землю українське зерно. Цього разу інцидент стався на залізниці перед пунктом перетину "Медика-Шегині". 

Головне