У Польщі сталася смертельна ДТП із українцями: серед загиблих дитина (фото)

У Польщі сталася смертельна ДТП із українцями: серед загиблих дитина (фото)

У Польщі в неділю, 19 листопада, автобус із українцями потрапив в дорожньо-транспортну пригоду, в результаті загинули дві жінки та шестирічна дитина. Про це повідомляє пресслужба Люблінської поліції.

Відомо, що в транспортному засобі їхало 10 людей у напрямку польсько-українського кордону. 

Правоохоронці розповіли, що водій автобуса не впорався з керуванням та врізався в дерево. 

Варто зауважити, що лікарі намагалися врятувати життя потерпілим, але постраждалі померли на місці трагедії, ще одну дитину госпіталізували до медичного закладу.

"За попередніми даними, водій автомобіля VW Crafter в якому перебували 10 пасажирів, з невстановленої причини з’їхав з дороги та врізався в дерево. Дві жінки та шестирічна дівчинка, незважаючи на допомогу реанімації, померли на місці. Другу дитину, яка потрапила в аварію, доправили до лікарні в Любліні, водій автомобіля був тверезий", - йдеться в повідомленні.

У поліції додали, що водієві може загрожувати до восьми років позбавлення волі.

Нагадаємо, що у турецькому місті Аланія громадянин України на смерть задавив озброєних грабіжників, які вкрали у нього 36 тис. євро та втікали на мотоциклі.

Як повідомляли "Ми-Україна", у Львові співробітники патрульної поліції скоїли наїзд на людину. Постраждалого госпіталізували в лікарню

Головне