У Підмосков’ї цього ранку не спали через вибухи та дрони (відео)

У Підмосков’ї цього ранку не спали через вибухи та дрони (відео)

У місті Коломна, що в російському Підмосков’ї, вранці у вівторок, 14 листопада, не спали через вибухи та дрони. Вибухи, зокрема, чули в районі державного оборонного підприємства "КБ Машиностроения".

Про це повідомили в місцевих Telegram-каналах. Місцеві жителі розповіли, що близько 7:30 ранку почули потужний вибух. До будівлі підприємства виїхали екстрені служби.

Мешканці Підмосков'я добре почули вибухи, а в машинах поблизу спрацювали системи сигналізації.

Міністерство оборони рф заявило, що російська протиповітряна оборона начебто "збила чотири українські безпілотні літальні апарати" в межах Московської, Тамбовської, Брянської та Орловської областей росії.

У мережі також поширили відео ранкового інциденту.

Напередодні, 11 листопада, "КБ Машиностроения" вже зазнавало атаки дронів. Тоді були пошкоджені фасади двох корпусів підприємства та вибиті вікна.

"КБ Машиностроения" - це конструкторський та науково-виробничий центр, який проводить роботи з проєктування, виготовлення, випробування та комплексного відпрацювання озброєння та військової техніки різного напряму. Є головним розробником комплексів керованого озброєння у чотирьох напрямках. Підприємство входить до складу холдингу "Високоточні комплекси" Держкорпорації Ростех.

Крім того, у мережі пишуть, що сталась атака дрона на хімічний завод у Брянській області, де виготовляють зброю та боєприпаси. Дах цеху пробило у трьох місцях. На місце прибули співробітники екстрених служб. Постраждалих внаслідок падіння БпЛА немає.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, у тимчасово окупованому Мелітополі Запорізької області 13 листопада пролунав потужний вибух

Головне