У Підмосков'ї знову палає: горять склади поблизу ТЕЦ

У Підмосков'ї знову палає: горять склади поблизу ТЕЦ

У Дзержинському поблизу Москви у п'ятницю, 12 травня спалахнула потужна пожежа. Попередньо, горять склади, що розташовані неподалік ТЕЦ.

Про це повідомляють російські Telegram-канали та ЗМІ.

"Потужна пожежа у Підмосков'ї. Попередньо, спалах стався в районі Дзержинського", - йдеться в повідомленнях.

Російські джерела припустили, що стався спалах на підприємстві з переробки вторинних ресурсів. Однак пізніше стало відомо, що це нібито горять шини на складі на вулиці Садова на площі 30 квадратних метрів.

Після цього МНС у Московській області офіційно повідомили, що до тушіння пожежі були залучені сили та засоби, зокрема, шість одиниць техніки та 18 осіб.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, у росії останнім часом жодного дня не минає без пожеж. Сьогодні загоряння сталося у Єкатеринбурзі – там горять склади з гумою і легкозаймистими рідинами. Згідно з оприлюдненими даними, вогонь перекинувся на територію поблизу складів. Постраждалих через пожежу немає. Також є інформація, що площа займання становить 4 тис. кв.м. Загасити пожежу намагаються 80 осіб особового складу.

У Люберцях у Московській області вранці, 22 квітня, спалахнула масштабна пожежа. Там загорівся цех з утилізації пластику та гуми. На світлині, яку опублікувало МНС росії, можна помітити величезний стовп диму. Його можна побачити майже з усього міста. Площа пожежі охопила 1500 квадратних кілометрів. До гасіння росіяни залучили 11 машин та 38 пожежників.

Головне