У Пентагоні попередили, що гроші на військову допомогу Україні закінчаться 30 грудня

У Пентагоні попередили, що гроші на військову допомогу Україні закінчаться 30 грудня

У Пентагоні попередили, що гроші на військову допомогу Україні закінчаться 30 грудня. Про це повідомив Bloomberg. 

Міністерство оборони наразі витрачає останні 1,07 мільярда доларів на закупівлю нового озброєння і техніки, які замінять зняті з озброєння й відправлені в Україну.

Нагадаємо, Пентагон запросив у Конгресу США виділити понад 60 мільярдів доларів для України. Однак документ не змогли проголосувати через внутрішні суперечності, зокрема щодо безпеки кордону з Мексикою.

За позитивними оцінками, голосування може відбутися у січні наступного року.

"Після того, як ці кошти будуть використані, міністерство вичерпає фінансування, доступне нам для надання безпекової допомоги Україні", – написав посадовець Пентагону.

Нагадаємо, Болгарія заборонить переробку нафти з рф. Про це повідомляє BTA.

Болгарія достроково припинила дію винятку із заборони ЄС на імпорт російської нафти, який Європейська комісія надала країні у 2022 році. 

Як писали "Ми-Україна" раніше, Контррозвідники Служби безпеки України за останній місяць знищили майже 100 ворожих цілей, зокрема, гаубиці, РЕБ та танки.

Про це повідомила пресслужба СБУ в Telegram-каналі. Як зазначається, у День військової контррозвідки Служби безпеки України бійці відзначили своє свято "феєрверками" на позиціях російських окупантів. Їм вдається роздати "подарунки" загарбникам на найгарячіших напрямках лінії фронту.

Головне