У Пакистані розбився гелікоптер Мі-8 з трьома російськими пілотами на борту, — Reuters

У Пакистані розбився гелікоптер Мі-8 з трьома російськими пілотами на борту, — Reuters

У суботу, 28 вересня, в Пакистані сталася авіакатастрофа, гелікоптер Мі-8 розбився в районі Північного Вазиристану, неподалік від кордону з Афганістаном. Про це повідомило видання Reuters.

За попередніми даними, на борту перебували три російських пілоти та близько 14 пасажирів.

Згідно з повідомленням Reuters, внаслідок інциденту загинуло щонайменше шість осіб. Ще вісім постраждалих були госпіталізовані з травмами різного ступеня тяжкості.

За інформацією анонімних джерел у пакистанських силових структурах, гелікоптер був орендований приватною компанією та здійснював рейс з Північної Хайбер-Пахтунхви. Катастрофа сталася незабаром після зльоту.

Наразі ведеться розслідування причин аварії. Ситуація ускладнюється тим, що інцидент стався в нестабільному регіоні країни. Офіційні органи Пакистану та росії поки що не надали коментарів щодо цієї події.

Нагадаємо, за минулу добу російські війська здійснили 55 обстрілів Чернігівської та Сумської областей, тоді як по Курщині - 95. 

Як писали "Ми-Україна" раніше, російські військові скинули з дрона вибухівку на автобус, який працює на 17-му маршруті у Херсоні. Про це повідомив начальник Херсонської МВА Роман Мрочко.

Головне