У Нью-Йорку чоловік підпалив себе перед судом, де розглядали справу Трампа

У Нью-Йорку чоловік підпалив себе перед судом, де розглядали справу Трампа

Чоловік підпалив себе біля будівлі суду на Манхеттені, де відбувався відбір присяжних у кримінальній справі колишнього президента США Дональда Трампа. Про це повідомляє американська газета The New York Times.

Перед цим він розкидав у парку листівки про "теорію змови", а тоді витягнув щось з рюкзака, облив собі голову невідомою речовиною і підпалив.

Поліції вдалося загасити вогонь. Чоловіка госпіталізували у "дуже критичному стані". Підпалювачем виявився 37-річний Макс Аззарелло зі штату Флорида. Поліція повідомила, що він прибув до Нью-Йорка лише кілька днів тому.

Очевидці та поліцейські спробували загасити вогонь. Потерпілого відвезли машиною швидкої допомоги, він перебуває у критичному стані. Як вказує газета, це сталося у частині парку, де зібралися прихильники Трампа.

Нагадаємо, російське окупаційне військо атакувало у ніч проти 20 квітня Запоріжжя та завдало удар по промисловій інфраструктурі міста. Про це повідомив голова Запорізької обласної військової адміністрації Іван Федоров.

Як писали "Ми-Україна" раніше, українські сили ППО ліквідували у небі над Новомосковським районом Дніпропетровської області ворожу ракету Х-59. Про це повідомляє Повітряне командування "Схід".

Головне