У Німеччині знайшли вбитою 27-річну українку: її мати і місячне немовля зникли

У Німеччині знайшли вбитою 27-річну українку: її мати і місячне немовля зникли

У Німеччині в районі Баден-Вюртенберг перехожий виявив тіло жінки зі слідами насильницької смерті. Вбитою виявилася 27-річна біженка з України, яка місяць тому народила дитину. Її малюк та матір зникли. Про це повідомляє видання BILD.

Тіло 27-річної жінки знайшли на березі річки Рейн біля міста Гоккенгайм. Розтин тіла та додаткові експертизи встановили, що це було вбивство.

Станом на зараз відомо, що матір та доньку загиблої вважають зниклими безвісти, їх розшукує поліція. Матір - Марію Стеценко - вважають головним свідком у справі про вбиство дівчини.

Справу розслідують правоохоронці.

Зазначається, що останнім часом українка подорожувала з мамою та маленькою донькою. 

Нагадаємо, окупанти на ТОТ перед виборами посилили тиск на цивільне населення. Про це повідомила Керівниця пресцентру ОК "Південь"  Наталя Гуменюк в ефірі "Ми-Україна".

Як писали "Ми-Україна" раніше, ДРГ росіян намагалася прорватися до Антонівського мосту на Херсонщині. Про це повідомила Наталя Гуменюк в ефірі "Ми-Україна".

Керівниця пресцентру ОК "Південь" зазначила, що такі рейди ворогу не по силах. Росіяни маневрують на човнах серед островів у гирлі Дніпра, але щоденно ці угруповання знищуються. Так, за минулу добу у росіян мінус 4 човни.

Головне