У Нагірному Карабасі на складі бензину стався вибух: понад 200 осіб отримали поранення

У Нагірному Карабасі на складі бензину стався вибух: понад 200 осіб отримали поранення

На території Нагірного Карабаху стався вибух на складі палива біля траси Степанакерт - Аскеран.

Інформацію про це оприлюднила вірменська служба Радіо Свобода, посилаючись на Державну службу з надзвичайних ситуацій.

Згідно з повідомленням ДСНС, наслідком цього вибуху є постраждалі та загиблі. Багато з тих, хто постраждав, мають опіки та потребують медичної допомоги.

Пізніше уповноважений з прав людини у Нагірному Карабасі Гегам Степанян повідомив, що понад 200 осіб постраждали від цієї події. Він також відзначив, що стан більшості поранених є важким або критичним.

"Медичних ресурсів у регіоні Арцах (Нагірний Карабах) недостатньо для надання необхідної медичної допомоги пораненим. Надзвичайно важлива негайна медична евакуація цих осіб за допомогою санітарної авіації для врятування життів. Ця ситуація вимагає негайних заходів без зволікань", - наголосив Степанян.

Згодом стало відомо, що загинуло вже 20 осіб, понад 290 - постраждали.

Нагадаємо, 25 вересня під окупованим Луганськом стався вибух на заводі “Юність”.

В місцевих пабліках жителі писали, що дим та звуки детонації чутно з усіх куточків міста. Також вони пишуть, що у школах відбувається евакуація дітей.

25 вересня вранці у тимчасово окупованому Криму над будівлею штабу Чорноморського флоту знову помітили дим. Також було чутно звук, схожий на вибух. Глава окупаційної адміністрації Севастополя Михайло Развожаєв поспішив заспокоїти місцеве населення. Він стверджує, що у місті просто підірвали аварійні конструкції у будівлі штабу ЧФ рф.

Як писав "Ми-Україна" раніше, у Повітряних силах відзвітували про кількість збитих дронів.

Головне