У Нафтогазі заявили про перехід АТ "Закарпатгаз" під контроль держави

У Нафтогазі заявили про перехід АТ

Акціонерне товариство "Закарпатгаз" перейшло під контроль держави. Про це повідомили у пресслужбі Групи Нафтогаз.

За даними Групи, "Закарпатгаз" став 19-тим газорозподільним підприємством, яке було інтегровано у Нафтогаз з початку цього року.

Як відомо, АТ "Закарпатгаз" обслуговує 278 тисяч домогосподарств та понад 4 000 юридичних осіб.

У Групі Нафтогаз запевнили, що після переходу підприємства під контроль держави тарифи для мешканців Закарпаття не зміняться.

"Для мешканців Закарпаття тарифи, особові рахунки та реквізити для оплати залишаються незмінними", - йдеться у повідомленні.

Також у Нафтогазі додали, що громадяни можуть отримати консультації з питань розподілу та споживання газу за номерами: 066-300-2-888, 098-300-2-888, 093-300-2-888.

19filials-сайт-1280x768.webp (52 KB)

Нагадаємо, за перше півріччя поточного року Група Нафтогаз отримала 6,6 млрд гривень прибутку. Консолідований операційний прибуток за вказаний період склав 14 млрд гривень.

Як повідомляли "Ми-Україна", раніше до Групи Нафтогаз увійшов ще один облгаз, а самеакціонерне товариство "Волиньгаз". В Нафтогазі входження "Волиньгаз" у Групу пояснили "необхідністю вирішення стратегічних енергетичних завдань, що стосуються надійного захисту критичних об’єктів, а також швидкого відновлення інфраструктури в разі ворожих атак". 

Головне