У Московській області стався локальний блекаут після вибуху на підстанції (відео)

У Московській області стався локальний блекаут після вибуху на підстанції (відео)

У Литкаріно, що в Московській області, в ніч на 23 листопада прогримів потужний вибух на електропідстанції, викликавши локальне відключення електроенергії.

Про це пишуть росЗМІ.

Світло відсутнє в частині самого Литкаріно та кількох сусідніх населених пунктах. Різні джерела повідомляють про відключення приблизно в 10 населених пунктах. Причина вибуху залишається невідомою. Подію зафіксовано близько 1:00 за місцевим часом, місцеві мешканці повідомляли про яскраві спалахи від підстанції.

Після вибуху в окрузі виникла короткочасна пожежа. Постачання електроенергії до будинків і квартир відновлювалося півтори години після інциденту.

Напередодні ЗСУ знищили пункт управління спецпідрозділів рф на лівобережжі Херсонщини.

Удар по окупантам поблизу Олешківських пісків було нанесено керованими авіаційними бомбами.

“Збройні Сили України уразили керованими авіаційними бомбами пункт управління підрозділів спеціального призначення російських окупаційних військ поблизу Олешківських пісків”, - йдеться в описі до відео.

Як повідмоляв "Ми-Україна" раніше, у Києві з'явиться карта, що включатиме дані про інтернет-провайдерів, які можуть надавати послуги навіть під час відключення електроенергії протягом 72 годин.

На цій карті громадяни України матимуть можливість знайти інформацію про місцезнаходження найближчих інтернет-провайдерів, які використовують мережі із високою енергоефективністю на основі технології xPON.

Головне