У Міноборони розповіли про темпи контрнаступу: Бачимо дуже потужний двобій

У Міноборони розповіли про темпи контрнаступу: Бачимо дуже потужний двобій

Заступниця голови Міністерства оборони Ганна Маляр розповіла про темпи контрнаступу. За її словами, наразі можна побачити дуже потужний двобій.

Про це посадовиця розповіла в ефірі національного марафону "Єдині новини" на телеканалі "Ми-Україна". Маляр зазначила, що Силам оборони зараз складно просуватися вперед.

"Ми бачимо дуже потужний двобій. Так, у ворога більше зброї, більше людей, але ми сильні нашою мотивацією, нашою професійністю. Тому ми бачимо, що нас не зламати, але й нам складно просуватися, тому темпи просування різні. Усі ці тижні відбуваються дії на виснаження", - розповіла Маляр в ефірі.

Нагадаємо, минулого тижня російські війська збільшили кількість обстрілів на сході і витратили там майже пів мільйона боєприпасів, розповіла заступниця міністра оборони України Ганна Маляр.

“Весь минулий тиждень схід був епіцентром бойових дій. На Куп’янському напрямку, мабуть, було найгарячіш. Якщо говорити про загальну тенденцію, то ворог відчутно збільшив кількість обстрілів на сході. Минулого тижня порівняно з позаминулим кількість обстрілів збільшилася майже на 1000, зараз вже було близько 9000”, – сказала Маляр. 

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, українські військові крок за кроком створюють умови для просування вперед, заявив головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний. Це сталося у розмові з головою Об’єднаного комітету начальників штабів США генералом Марком Міллі. При цьому він наголосив, що українські воїни демонструють стійку оборону.

Головне