У Міноборони під час аудитів виявили порушень на понад 10 мільярдів доларів

У Міноборони під час аудитів виявили порушень на понад 10 мільярдів доларів

За підсумками внутрішнього аудиту, яке проводило Міністерство оборони України, виявлено порушення на загальну суму більше ніж 10 мільярдів гривень. Про це повідомив заступник міністра оборони України Юрій Джигир.

Певне відшкодування коштів та усунення переважної частини цих порушень організовано "безпосередньо під час проведення внутрішніх аудитів". 

Також впроваджено аудиторські рекомендації, які було досягнуто економічного ефекту на загальну суму більше ніж 1,5 мільярди гривень.

Заступник міністра також наголосив, що всі підрозділи Міноборони в той чи інший час стають об’єктами перевірок.

"Під час аудиторських досліджень виявлено порушення, неефективні управлінські рішення та ризики в управлінні активами на загальну суму більше ніж 10 млрд грн. Тобто, внутрішнім аудитом ідентифіковані певні можливі негативні наслідки, які потребують негайного реагування", – зазначив Джигир.

Нагадаємо, президент США Джо Байден обговорив у Білому домі з прем’єр-міністром Чеської Республіки Петром Фіалою союзні відносини в НАТО, посилення оборонних можливостей Чехії та підтримку України. Про це йдеться в офіційному повідомленні Білого дому.

Як писали "Ми-Україна" раніше, палата представників Конгресу США затвердила низку законопроєктів, спрямованих на фінансовий тиск на Іран. Про це повідомляє The Hill.

Головне