У Миколаєві зросла кількість постраждалих унаслідок ракетного удару рф

У Миколаєві зросла кількість постраждалих унаслідок ракетного удару рф

Кількість постраждалих внаслідок ракетного удару рф по Миколаєву вдень 17 березня зросла до п'яти осіб. Про це повідомив голова Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім.

Спочатку очільник ОВА повідомив про двох постраждалих після удару окупантів, що перебували у стані середньої важкості. Згодом їхня кількість зросла до чотирьох. 

Станом на 14:55 вже відомо про п'ятьох постраждалих від ракетного удару росіян. Про те, у якому стані вони перебувають, Кім не уточнив.

Нагадаємо, російське окупаційне військо близько 14:00 17 березня здійснило серію ударів по Миколаєву. Перший вибух у місті прогримів о 13:56, повторний - о 14:06. Попередньо, ворог атакував обласний центр балістичним озброєнням. За даними Віталія Кіма,  удар по Миколаєву окупанти завдали з того ж місця, з якого били раніше по Одесі.

Як повідомляли "Ми-Україна", окупанти обстріляли село Бугаївка Вовчанської громади на Харківщині. Вони поцілили у будівлю, де знаходиться тимчасовий пункт розташування швидкої медичної допомоги. Внаслідок атаки постраждали двоє людей.

Головне