Продовжує розквітати бавовна: Іван Федоров розповів подробиці вибухів в Мелітополі

Продовжує розквітати бавовна: Іван Федоров розповів подробиці вибухів в Мелітополі

У Мелітополі Запорізької області в середу, 5 квітня, пролунав вибух. Мешканці окупованого міста могли чути "бавовну" у місцях, де знаходиться військовий аеродром та локомотивне депо.

Про це повідомив мер Мелітополя Іван Федоров в ефірі телеканалу "Ми-Україна".

"Вибухи зранку були в одному з районів, де “бавовна” виникає найчастіше. Там знаходиться військовий аеродром та локомотивне депо. Інформацією про втрати зараз не володіємо, але останнім часом ми бачили там скупчення росіян. Як і в цілому на тому напрямку, в селищі Веселе, є величезна концентрація російської техніки. Саме тому вони глушать зв’язок й тероризують населення, яке там знаходиться", - розповів він.

Нагадаємо, 3 квітня в Мелітополі підірвали автомобіль Максима Зубарєва. Він пішов на співпрацю з ворогом "одним з найперших" і очолював так звану Якимівську адміністрацію.

“У Зубарєва завжди були проблеми з вибором правильного шляху, тож очікувано, що і цього разу він опинився "не в тому місці не в той час”, – сказав Іван Федоров.

У ЗМІ пишуть, що колаборант наразі перебуває у лікарні у тяжкому стані.

Також 27 березня у Маріуполі підірвали авто одного з командирів окупантів. Автомобіль належав “начальнику” окупаційної поліції Михайлу Москвину. Він вижив, має легку контузію,  тому, що в момент вибуху він знаходився за кілька метрів від авто.

Як повідомляв "Ми-Україна" раніше, за останні 50 років в Іраку “зникло” до мільйона людей. Цей період охоплює правління диктатора Саддама Хусейна, військову окупацію країни та розквіт діяльності “Ісламської держави”.

Головне