У Медведчука з'явилася нова яхта майже за $10 млн

У Медведчука з'явилася нова яхта майже за $10 млн

Екснардеп-зрадник Віктор Медведчук став власником ще однієї розкішної яхти. Як пишуть роcЗМІ, йдеться про швидкісну яхту Pershing 9X італійського виробника Ferretti Group, цінник якої складає понад 9,6 млн доларів. 

Судно під назвою Amore Mi спустили на воду цього року, митні органи рф воно пройшло наприкінці червня. У документах вказано, що отримувачем яхти є компанія "Ренессанс", кінцевою власницею якої значиться дружина Медведчука - зрадниця України Оксана Марченко. 

"Оформлено "тимчасове ввезення" яхти. Цю процедуру використовують, коли перебування товару на митній території є недоцільним на постійній основі. Окрім того, вона частково звільняє декларанта від сплати митних платежів", - пояснює видання "Верстка".

На сайті виробника яхти вказано, що це судно є "витвором найсучаснішого морського дизайну та вражаючим поєднанням розкоші та технологій". На борту човна можуть розміститися 20 людей, там є чотири каюти для гостей та ще дві - для екіпажу.

47037.jpg (259 KB)

47038.jpg (373 KB)

47040.jpg (321 KB)

Нагадаємо, цьогоріч у липні у державну власність повернулась так звана "труба Медведчука" - частина магістрального нафтопродуктопроводу "Самара – Західний напрямок"

Як писав "Ми-Україна" раніше, у червні суд арештував земельні ділянки Оксани Марченко. Йдеться про арешт майна на понад 303 мільйони гривень.

Головне