У Махачкалі внаслідок сутичок в аеропорту є поранені

У Махачкалі внаслідок сутичок в аеропорту є поранені

У Махачкалі в російській республіці Дагестан внаслідок сутичок в аеропорту під час антисемітської акції є поранені. Наразі їх кількість становить понад 20 осіб.

Про це повідомило Міністерство охорони здоров'я Дагестану в Telegram-каналі.

Нагадаємо, натовп, який прорвався до аеропорту, трощив приміщення, оточив літак на летовищі, з якого людей не випускали через небезпеку.

При цьому через сутички постраждало понад 20 осіб. Десятьом з них надають допомогу в різних лікарнях Махачкали, двоє також перебувають у важкому стані. Ще десять осіб дістали легкі поранення.

Серед поранених є четверо поліцейських. Вони дістали поранення, коли натовп місцевих закидав їх камінням. Одному влучили каменем у лоб. Решта поліцейських мають забої, струс мозку та травму живота.

 

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, у регіонах росії пройшли антисемітські акції. Зокрема ввечері 29 жовтня натовп прорвався до аеропорту у Махачкалі, що в Дагестані, щоб шукати євреїв у літаку, який прибув з Ізраїлю. До цього у ще одному місті цього регіону ізраїльтянам заборонили жити в готелі.

У Махачкалі приземлився борт з Ізраїлю. Біля аеропорту зібрався натовп місцевих жителів, які вимагають вигнати євреїв із регіону.

Головне