У Львові помер актор Сергій Кустов

У Львові помер актор Сергій Кустов

У Львові помер актор Сергій Кустов. Про це повідомили на сторінці Першого театру.

На 77-му році життя помер народний артист України Сергій Павлович Кустов.

Чоловік працював у Першому театру 55 років, за цей час зіграв понад 100 ролей.

"Сергій Павлович присвятив нашому театру 55 років свого життя, за цей час зіграв понад 100 ролей, серед яких найвизначнішими були ролі Гамлета, Голохвастова у виставі  «За двома зайцями», Робін Гуда та Лукаша у  «Лісовій пісні». Співпрацював з такими видатними режисерами як Сергій Данченко, Ада Куниця, Володимир Опанасенко, Володимир Скляренко, Мирон Лукавецький, Сергій Проскурня, Алла Бабенко, Олексій Кравчук та інші", – йдеться у повідомленні. 

Сергій Кустов –  український актор театру і кіно, актор Першого українського театру для дітей та юнацтва з 1968 року, Народний артист України. Актор Перший український театр для дітей та юнацтва) у Львові. 

Нагадаємо, російська пропаганда зараз в кризі через рішення росіян скинути маски. Про це повідомив керівник Управління преси та інформації у Міноборони Ілларіон Павлюк в інтерв'ю Олегу Панюті для програми "Панюта. Підсумки". 

Він розповів про "успіхи" російських пропагандистів в інформаційній війні проти України.

Як писали "Ми-Україна" раніше, окупанти на ТОТ змушують бюджетників здавати кров для російських військових. Про це повідомив Центр нацспротиву. 

Ворог шукає донорів через великі втрати на південному напрямку. Окупаційна адміністрація обіцяє бюджетникам за це додаткові виплати, але по факту виплат немає.


 

Головне