У Львівському ТЦК пообіцяли притягнути до відповідальності тих, хто силою заштовхав чоловіка в авто

У Львівському ТЦК пообіцяли притягнути до відповідальності тих, хто силою заштовхав чоловіка в авто

У Львівському обласному територіальному центрі комплектування та соціальної підтримки відреагували на нещодавній скандал з застосуванням сили їхніми співробітниками до громадян. 

У ТЦК запевнили, що вже провели службову перевірку та з'ясували, хто з працівників центру був учасником конфлікту. 

Також у територіальному центрі комплектування запевнили, що притягнуть до відповідальності цих осіб.

"Стосовно вчорашнього випадку, де мережею інтернет поширювалась інформація щодо виникнення конфліктної ситуації між цивільним населенням та працівниками ТЦК. По даному факту проведено службову перевірку за фактом визначені посадові особи, які будуть притягненні до відповідальності", - йдеться у повідомленні.

Також у Львівському обласному ТЦК зазначили, що вони залучають на службу військовослужбовців, які переведенні з бойових бригад за станом здоровʼя.

Нагадаємо, напередодні у мережі з'явилося відео, на якому зображено, як працівники ТЦК силою заштовхують чоловіка в мікроавтобус попри спроби мирних жителів перешкодити їм.

Як повідомляли "Ми-Україна", у Житомирі невідомий чоловік побив співробітника ТЦК та втік з місця пригоди. Військовослужбовець, якого побили, раніше захищав Україну на передових позиціях в складі 95-ї окремої бригади Добровольчого Сприяння та отримав поранення. Нині він несе службу у Житомирському об'єднаному міському ТЦК.

Головне