У Легіоні "Свобода Росії" показали, як знищили склад боєприпасів у Курській області

У Легіоні

Легіон "Свобода Росії" продовжує вести бойові дії на території російської федерації. Під час одного з боєзавдань бійцям Легіону вдалося знищити склад боєприпасів у Курській області.

"Гарно палає... Знищили склад БК путінської армії у Тьоткіному. Далі буде", - прокоментували в Легіоні відео знищення складу ворожого БК.

Крім того, раніше бійцям Легіону також вдалося знищити у Тьоткіному два склади боєкомплекту зс рф.

Нагадаємо, раніше у Легіоні "Свобода росії" оприлюднили кількість знищеної російської техніки у Бєлгородській та Курській областях з 12 березня. За тиждень добровольці знищили 20 бойових машин піхоти та 57 одиниць різноманітної автомобільної техніки. Також російська армія за тиждень втратила 613 військовослужбовців. Ще 829  ворожих солдатів - поранені, а 27 потрапили в полон.

Як повідомляли "Ми-Україна", загальні втрати російських окупантів склали 431 550 осіб станом на ранок, 18 березня. Протягом минулої доби було знищено та поранено ще 810 ворожих бійців.

Головне

Інавгурація російського диктатора Володимира Путіна, яка має відбутися 7 травня, є спробою створити ілюзію законності майже довічного перебування при владі цієї людини, заявили в МЗС.