У Києві біля дитмайданчика здетонувала граната: загинув чоловік

У Києві біля дитмайданчика здетонувала граната: загинув чоловік

Вранці до поліції Києва надійшла інформація про те, що на провулку Квітневому Подільського району Києва було чутно вибух. У подальшому було виявлено тіло невідомого із тілесними ушкодженнями. У нього в руках вибухнула граната.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національно поліції у Києві. Як зазначається, чоловіку, у чиїх руках вибухнула граната, було 29 років. Внаслідок цього він загинув на місці події.

"За вказаною адресою негайно прибули експерти-вибухотехніки, слідчо-оперативна група та лікарі. Попередньо поліцейські встановили, що в руках 29-річного чоловіка здетонувала граната, внаслідок чого він загинув на місці. Наразі правоохоронці встановлюють усі обставини події", - йдеться в повідомленні поліції.

Слідчим відділом Подільського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України - умисне вбивство з додатковою кваліфікацією самогубство.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, у Фастівському районі Київської області 21-річний хлопець підірвав гранату у своїй квартирі. Внаслідок вибуху він отримав сильні поранення. При цьому мати потерпілого хлопця почула як граната розірвалась, зайшла в кімнату та побачила скривавленого сина і пошкоджені меблі. На місці події співробітники правоохоронних органів Київської області вже виявили чеку.

У Чернівцях чоловік погрожував підірвати гранату в будівлі Апеляційного суду. Під час засідання суду з обрання запобіжного заходу чоловікові його близький родич не погодився з рішенням судді щодо 5 років ув’язнення, тому заявив, що підірве себе гранатою. У той же час в правоохоронних органах розповіли, що їм вдалося домовитися з чоловіком і він віддав гранату.

Головне