У Кривому Розі спалахнула пожежа в багатоквартирному будинку: є жертви

У Кривому Розі спалахнула пожежа в багатоквартирному будинку: є жертви

У Кривому Розі спалахнула пожежа у багатоквартирному будинку. Внаслідок неї було травмовано три особи, одна жінка загинула.

Про це повідомив прес-центр Державної служби з надзвичайний ситуацій України в Telegram-каналі.

"8 травня о 15:39 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про займання квартири в багатоповерховому житловому будинку, розташованого на вулиці Миколи Світальського міста Кривий Ріг", - йдеться в повідомленні.

У ДСНС розповіли, що по прибуттю до місця події рятувальників було встановлено, що з другого по дев’ятий поверхи спостерігається сильне задимлення. Під час гасіння пожежники врятували загалом 17 осіб. Серед них було семеро дітей.

Внаслідок інциденту три особи були травмовані, з них одна дитина. Крім того, було виявлено тіло жінки 1945 року народження.

Наразі пожежу ліквідовано.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, у селі Мусійки Іванківської громади у Київській області спалахнула пожежа у житловому будинку. На момент інциденту там перебували шестеро дітей та їхній батько. У результаті одна дитина загинула.

У провінції Альберта в Канаді, де через лісові пожежі оголошено надзвичайний стан, евакуювали вже близько 29 тис. людей. Як зазначається, влада Альберти повідомила про 110 активних пожеж. Із них 37 вийшли з-під контролю. Кількість евакуйованих людей зросла до 29 тис. За словами прем’єр-міністра провінції Даніеля Сміта, понад 20 населених пунктів були евакуйовані. На цей час вигоріло щонайменше 122 тис. гектарів.

Головне