У Кривому Розі пролунав вибух: ППО збила російську ракету

У Кривому Розі пролунав вибух: ППО збила російську ракету

В Кривому Розі стався вибух під час повітряної тривоги вранці, 30 листопада. Над містом Сили протиповітряної оборони збили ворожу ракету.

Про це інформує голова Ради оборони міста Олександр Вілкул у Telegram.

"Щодо вибуху під час повітряної тривоги. Відбулося падіння уламків ракети. Постраждалих немає. Попередньо пошкоджено фасад приватного будинку", – йдеться у дописі.

Повітряні сили ЗСУ попередили про ракетну загрозу для Дніпропетровської області о 09:24 30 листопада.

Вже о 10:07 у Кривому Розі стали відчувати наслідки вибуху.

Варто відзначити, що під час повітряної тривоги також повідомлялося про наближення до регіону розвідувального безпілотника. За наявною інформацією, ворожу ціль вдалося знищити.

У пресслужбі Криворізької РВА Суспільному повідомили, що інформація про падіння уламків у Кривому Розі не підтверджена. Вілкул видалив своє повідомлення у Telegram.

Нагадаємо, російські окупанти у ніч проти 30 листопада влаштували одночасний ракетний удар по Покровському району Донеччини, використовуючи шість ракет С-300.

В Покровську постраждала родина, в якій є двоє дітей: 16-річний хлопець та 6-місячне немовля. Також постраждав 13-річний хлопчик. Пошкоджено багатоквартирний будинок та дев'ять приватних будинків, відділ поліції, автомобілі та гаражі.

Згодом в ДСНС оприлюднили відео з місця влучання в багатоповерховий будинок у Новогродівці.

Як писав "Ми-Україна" раніше, росія посилила свої військові сили на Херсонському напрямку за допомогою недавно створеної 104 гвардійської повітряно-десантної дивізії.

Головне