рф вдарила шістьма ракетами по Донеччині: багато постраждалих, людей шукають під завалами

рф вдарила шістьма ракетами по Донеччині: багато постраждалих, людей шукають під завалами

Російські окупанти у ніч проти 30 листопада влаштували одночасний ракетний удар по Покровському району Донеччини, використовуючи шість ракет С-300.

Про це інформує міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко.

Атакою були вражені населені пункти Покровськ, Новогродівка та Мирноград.

В Покровську постраждала родина, в якій є двоє дітей: 16-річний хлопець та 6-місячне немовля. Також постраждав 13-річний хлопчик. Пошкоджено багатоквартирний будинок та дев'ять приватних будинків, відділ поліції, автомобілі та гаражі.

Один із снарядів вибухнув на подвір'ї будинку, де проживала сім'я з дітьми. Внаслідок обстрілу будинку пошкоджено дах та стіни, і сім'я опинилася під завалами.

Парамедик поліції допоміг чоловікові, у якого на руках було закривавлене немовля, вибратися з-під руїн. Після огляду хлопчика поліцейський закутав його та оперативно доставив до лікарні. Загрози життю піврічного Ілая немає.

В Новоградівці, яку також атакували, було поранено 13-річну дитину. Рятувальники та поліція продовжують працювати на місці подій, де можуть залишитися люди під завалами.

По Мирнограду ворог випустив дві ракети від ЗРК "С-300", що призвело до руйнувань в приміщенні поліцейського відділу. Рятувальні служби та поліція працюють на місцях подій, документуючи наслідки ракетного удару російських сил.

Як повідомляв "Ми-Україна" раніше, ЗСУ нанесли потужний удар по окупантах під час наради - Федоров назвав реальну кількість загиблих.

Головне