У Кривому Розі померла ще одна жертва ракетного обстрілу 12 березня 

У Кривому Розі померла ще одна жертва ракетного обстрілу 12 березня 

До шести зросла кількість жертв ворожої ракетної атаки на Кривий Ріг, яку російська армія вчинила 12 березня. Цієї ночі у медичному закладі з життя пішов ще один поранений, повідомив голова Ради оборони міста Олександр Вілкул. 

Йдеться про 59-річного чоловіка, якого усі дні намагались врятувати медики. 

"Лікарі всі ці дні боролися за його життя, оперували, зробили все можливе, але численні травми були не сумісні з життям. Вічна пам'ять…", - зазначив Вілкул.

Він додав, що на сьогодні у медичних закладах Кривого Рога досі перебувають семеро поранених, троє з них - важкі.

На сьогодні у місті не діють аварійні графіки відключень світла, які енергетики запроваджували вчора. Вночі їх було скасовано. Проте міська влада закликає населення бути готовими та тримати напоготові павербанки та заряджені гаджети, оскільки ліквідація наслідків атак противника ще триває.

Нагадаємо, росіяни пошкодили ввечері 12 березня у місті Кривий Ріг близько 35 багатоповерхівок, понад 460 квартир, два садочки та дві школи, підприємство, адміністративну будівлю, магазин і склад. Також були понівечені автомобілі. Кількість поранених склала 51 особу, з них 12 дітей.

Як писав "Ми-Україна" раніше, російське окупаційне військо вночі атакувало південь України дронами, ворог продовжує зосереджувати зусилля на виведенні з ладу енергетичних об'єктів. Так, на Миколаївщині в результаті атаки "шахедами" сталась пожежа на одному з  об’єктів енергетики, частина Одеси залишились без світла.

 

Головне