"У кожній родині є свій божевільний дядько": племінник Трампа публічно підтримав його суперницю Гарріс

Племінник експрезидента США Дональда Трампа - Фред Трамп III - заявив про свій намір віддати свій голос за віцепрезидентку Камалу Гарріс на листопадових виборах. Цю заяву він зробив під час інтерв'ю в програмі "The View", пише The Hill.

"Я вірю в політику, а не в політиканство, і без сумнівів підтримую політику Камали Гарріс", - сказав Фред Трамп.

Він також додав, що готовий вести кампанію на її підтримку, якщо його про це попросять.

Видання розповідає, що Фред Трамп разом зі своєю сестрою Мері відомі як активні критики свого дядька. В одному з інтерв'ю ABC News він назвав методи, які застосовує його дядько "складними і часом жорстокими" та назвав родича "божевільним" у родині.

"В кожній родині люди це знають, сім'ї — це складно. У кожній родині є свій божевільний дядько. Мій дядько Дональд - "атомний" божевільний. І він залишив свій слід у історії родини", - зазначив він. 
 
Племінник експрезидента також розповів про свою нову книгу "Все в родині: Трампи і як ми до цього дійшли", де описує невідомі раніше історії про сімейство та складні відносини з дядьком. 

Передвиборчий Штаб Дональда Трампа спростував заяви Фреда, назвавши їх "повністю сфабрикованими" та "абсолютно фейковими новинами найвищого рівня".

Як писав "Ми-Україна" раніше, 25 липня віцепрезидентка США Камала Гарріс офіційно оголосила, що братиме участь у президентських виборах. Раніше її кандидатуру підтримали Джо Байден і лідери Демократичної партії. Передвиборча кампанія Гарріс, яка має стати кандидаткою в президенти США від демократів, протягом менше ніж тижня отримала понад 200 мільйонів доларів пожертв.

Головне