У Костянтинівці майже добу шукають під завалами жінку з дитиною

У Костянтинівці майже добу шукають під завалами жінку з дитиною

У Костянтинівці, що на Донеччині, яку 9 квітня тричі обстріляли російські війська, триває пошук жінки з дитиною під зававлами.

Про це повідомив тимчасовий виконувач обов’язків начальника відділу комунікацій поліції Донецької області Павло Дяченко.

"Станом на ранок роботи тривають. Є інформація, що під завалами може перебувати жінка з дитиною. Це попередня інформація. Будемо сподіватися, що все буде добре. Завали розберуть і ми їх не знайдемо, і вони будуть живі. Це все після огляду", - сказав Дяченко.

Він зауважив, що рятувальну операцію доводилося призупиняти через загрозу повторних ударів, що свідчить про підступність ворога.

"Насамперед, не дає можливості нормально провести розбір завалів. Якщо люди там перебувають, їм вкрай потрібна допомога і є можливість їх врятувати живими — це все в часовому проміжку пересувається і шансів стає все менше і менше", - додав він.

9 квітня російська армія здійснила удар по Костянтинівці в Донецькій області, в результаті загинув цивільний, а жінка з дитиною залишились під завалами.

Як писав "Ми-Україна" раніше, НАБУ затримало директорку одного з департаментів Херсонської ОВА.

Головне