Джонні Депп виступив із зверненням до росіян: помічник актора відреагував

Джонні Депп виступив із зверненням до росіян: помічник актора відреагував

Голлівудський актор Джонні Депп восени відвідає росію, щоб знятися в кліпі російської групи "ЯМОРЕ". А пізніше в мережі оприлюднили звернення знаменитості до росіян, в якому він сказав, що вони скоро побачаться. Як виявилося, це фейк.

Директор кінокомпанії Джонні Деппа і його помічник Стівен Дойтерс спростував інформацію, що актор відвідає росію.

"Ні. Це був ролик, зроблений для глобального релізу фільму. І ніяких візитів до Росії не буде", - написав він у Twitter.

За поїздку в країну-агресорку Депп нібито попросив 370 000 доларів. Спочатку зірці пропонували більший гонорар, однак команда актора запропонувала зменшити суму в обмін на екскурсію містами росії.

Днем раніше у мережі з’явилося відео зі "зверненням до росіян", у якому Депп нібито сказав їм "берегти себе". Насправді відео було зняте для світового прокату фільму "Жанна Дюбарі" і актор не записував його спеціально для росіян.

У коментарях під останньою публікацією Деппа в соцмережах українці виражають своє невдоволення. Люди критикують рішення актора відвідати країну-агресорку, яка обстрілює сусідню державу та вбиває людей. У коментарях йдеться, що новина "розбила серце" фанатам з українських міст.

Нагадаємо, посол України в Бразилії Андрій Мельник, який раніше обіймав аналогічну посаду в Німеччині, послав “до біса” німецького дипломата Ральфа Штегнера. Причиною конфлікту стала критики щодо рішення США постачати Києву касетні снаряди.

Як повідомляв "Ми-Україна" раніше, марсохід NASA під назвою Perseverance виявив на поверхні Червоної планети різноманітні органічні сполуки, які є потенційними індикаторами життя.

Головне