У київському метро з 9 грудня закриють рух поїздів між станціями "Деміївська" й "Теремки"

У київському метро з 9 грудня закриють рух поїздів між станціями

У київському метро з 9 грудня закриють рух поїздів між станціями "Деміївська" й "Теремки". Про це повідомляє міська адміністрація.

Причиною цього стала необхідність термінового проведення ремонту на перегінному тунелі між станціями. Рух зупинять повністю до завершення ремонтних робіт, однак станції працюватимуть як укриття.

За попередніми розрахунками, відновлювальні роботи триватимуть близько 6 місяців і проводитимуться на поверхні землі.

Для пасажирів будуть передбачені дублюючі маршрути наземним транспортом від станції метро "Теремки" до станції метро "Либідська". Водночас, станції метро "Деміївська", "Голосіївська", "Васильківська", "Виставковий центр", "Іподром", "Теремки" продовжать цілодобову роботу в режимі укриття.

Нагадаємо, росіяни на Таврійському напрямку понад 400 солдатів та чотири танки. Про це повідомили Сили оборони.

Ворог за добу завдав 24 авіаудари, провів 56 боєзіткнень та здійснив 648 артобстрілів. Тим часом ЗСУ успішно відбили 30 атак противника біля Новобахмутівки, Тоненького, Авдіївки та Первомайського.

Як писали "Ми-Україна" раніше, Білий дім США може піти на поступки республіканцям, щоб ті розблокували допомогу Україні. Про це повідомляє Reuters.

Вони намагаються укласти угоду, яка б передбачала надання військової допомоги Україні та Ізраїлю.

Байден готовий піти на поступки щодо безпеки кордону, щоб республіканці розблокували додаткове фінансування для країн-союзниць.

 

 

 

 

 

Головне