У київській квартирі вибухнула граната: двоє людей загинули

У київській квартирі вибухнула граната: двоє людей загинули

У квартирі на лівобережжі Києва двоє людей загинули в результаті вибуху гранати. Також поранений родич одного із померлих.

Про це повідомили у пресслужбі поліції Києва.

За інформацією правоохоронців, подія трапилася ввечері неділі у Дніпровському районі Києва. Сусід звернувся до поліції і повідомив про вибух.

Попередньо поліцейські встановили, що внаслідок детонації гранати загинув військовослужбовець та жінка, яка перебувала в оселі. Ще один чоловік – брат загиблого, отримав поранення, його госпіталізували лікарі.

Щодо типу гранати, яка спричинила вибух, наразі немає відомостей.

Слідчі продовжують розслідування на місці вибуху. У прес-службі також зазначили, що після завершення перевірки події поліцейські встановлять правову кваліфікацію нещасного випадку.

Нагадаємо, на тимчасово окупованій частині Херсонської області російські окупанти почали активно мародерити під час ротацій.

"У деяких громадах люди повідомляють, що окупанти почали більш активно мародерити при ротації. Вже є випадки, коли під’їжджають цілі вантажівки до домівок, де люди не проживають – просто завантажують все підряд з цих домівок. Вони активно показують місцевим, що тут вони не на довго і дуже скоро будуть тікати", - сказав  речник Херсонської ОВА Олександр Толоконніко.

Як писав "Ми-Україна" раніше, міністр оборони України Рустем Умєров прокоментував звільнення Тетяни Остащенко з посади командувача Медичних сил Збройних сил України. 

Головне