У Києві завершили аварійно-рятувальні роботи після ранкового обстрілу

У Києві завершили аварійно-рятувальні роботи після ранкового обстрілу

У Києві було завершено аварійно-рятувальні роботи після ранкового обстрілу, який вчинили російські війська у вівторок, 23 січня. Про це повідомила пресслужба Державної служби з надзвичайних ситуацій у Telegram-каналі.

Як зазначається, загалом до Служби порятунку за ранок надійшло 176 повідомлень про вибухи та займання у Святошинському, Печерському і Солом’янському районах столиці.

На 20 різних локаціях працювало майже 200 рятувальників та 40 одиниць спецтехніки. Внаслідок ворожого ранкового обстрілу 22 людини постраждали, серед яких - четверо дітей, а також госпіталізовано 12 осіб. Загалом було евакуйовано та врятовано 55 осіб.

Крім того, психологи Держслужби з надзвичайних ситуацій надали допомогу близько 80 містянам у різних районах. Через атаку було пошкоджено 28 об’єктів, зокрема, житлові будинки, медичний заклад, навчальні заклади та автомобілі.

Нагадаємо, через ракетну атаку російських військ, яка відбулась зранку у вівторок, 23 січня, були перебої з електроенергією у Чернігівській та Харківській областях. На Харківщині без світла залишились 11 тис. споживачів, але станом на 14:00 для 6 тис. електропостачання повернути вже вдалося. Наразі всіх споживачів на Чернігівщині вже підключили.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, засоби ППО розташовані таким чином, щоб найбільш ефективно і раціонально збивати повітряні цілі. А про звуження кільця ППО й мови бути не може, заявив речник командування повітряних сил Юрій Ігнат.

Головне