У Києві на Подолі зафарбували один з муралів художниці Соні Морозюк (фото)

У Києві на Подолі зафарбували один з муралів художниці Соні Морозюк (фото)

У Києві на Подолі зафарбували один з муралів художниці Соні Морозюк, яка опинилась у корупційному скандалі як вже колишня наречена сина львівського бізнесмена Ігоря Гринкевича Романа.

Про це повідомило "Громадське радіо". Як зазначається, на Подолі у столиці комунальники зафарбували графіті сірою фарбою. Від колишнього муралу вже нічого не залишилось.

Напередодні рішення про зафарбування муралу Соні Морозюк ухвалила Подільська районна адміністрація.

Це графіті художниця створила у співпраці з проєктом "Голос країни" та партнером Shake Zero. Малюнок з’явився на стіні однієї з будівель, що в Подільському районі Києва на Андріївському узвозі. За задумом авторів, мурал мав надихати громадян України і надалі продовжувати жити під час війни та вірити у краще.

Після корупційного скандалу, який розгорівся навколо родини Гринкевичів, на творчість Соні Морозюк звернула увагу громадськість. На цьому муралі синьою фарбою написали "Поверни вкрадена". Після цього Подільська районна адміністрація ухвалила рішення про ліквідацію малюнку.

Нагадаємо, художниця Соня Морозюк, яка була нареченою скандально відомого бізнесмена Романа Гринкевича, оголосила про розірвання заручин. За словами дівчини, вона "не хоче бути з людиною, яка зрадила її країну". Вона запевняє, що за весь час стосунків з Гринкевичем вона взяла від нього лише два подарунки - обручку та кольє.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, ДБР оголосило у розшук "близького родича" львівського бізнесмена Ігоря Гринкевича, якого викрили на оборудках із закупівлями одягу для воїнів Збройних сил України. Ймовірно, йдеться про сина бізнесмена - Романа

Головне