У Харкові зросла кількість постраждалих внаслідок російської атаки, - Синєгубов

У Харкові зросла кількість постраждалих внаслідок російської атаки, - Синєгубов


У Харкові внаслідок сьогоднішнього обстрілу російськими військовими зросла кількість постраждалих.

Наразі відомо про 31 поранену людину та трьох загиблих. Про це повідомив очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов.

За його словами, наймолодшій постраждалій від атаки було 17 років, найстаршій – 87.

“Переважна більшість постраждалих у середньому стані. Четверо людей у важкому. Троє людей перебувають в операційних”, – зазначив Синєгубов. Всім потерпілим наразі надається необхідна меддопомога.

На місці влучань наразі триває розбір завалів. Залучені рятувальники, собаки-пошуковики та всі необхідні профільні служби. Під уламками багатоповерхівки у Київському районі може бути одна людина.

Також Синєгубов о 18-00 повідомив, що ворог завдав удару по цивільному хлібопекарському підприємству в Харкові. В результаті атаки одна людина загинула, вісім постраждали. Обстріл здійснено авіабомбою ФАБ-500. 

Російські військові атакували Харків 24 вересня у другій половині дня. У місті пролунали кілька серій вибухів. За даними обласної прокуратури, ЗС рф випустили щонайменше вісім авіабомб, попередньо ФАБ з УМПК, із трьох літаків Су-34. 

Як повідомляв раніше “Ми-Україна”, 24 вересня російські загарбники обстріляли маршрутку у передмісті Херсона. За повідомленням керівника Херсонської міської військової адміністрації Романа Мрочка, на момент обстрілу в маршрутці перебували п'ятеро пасажирів, вони вціліли. 

Головне