У Харкові вже щонайменше 25 постраждалих – обласна прокуратура

У Харкові вже щонайменше 25 постраждалих – обласна прокуратура

У Харкові зросла кількість постраждалих внаслідок російського ракетного обстрілу центру міста цього ранку, відомо про щонайменше 25 постраждалих. Про це повідомила обласна прокуратура.

Вибухи пролунали до оголошення повітряної тривоги. Її оголосили через дві хвилини після удару. Влучання прийшлися по Київському та Основ’янському районах Харкова. 

Внаслідок двох ранкових ударів окупантів по Харкову до медиків екстреної медичної допомоги звернулися дев'ять цивільних, постраждала  дитина 11 місяців.

Нагадаємо, сили ППО цієї ночі знищили 25 з 33 ворожих ударних дронів. Про це повідомили у Повітняних силах ЗСУ.

Окупанти вчергове атакували дронами типу Shahed із Криму. Зафіксовано пуски 33 дронів, які прямували у напрямку південних, східних та центральних областей України.

Сили Повітряних знищили цілі в межах Одеської, Миколаївської, Харківської, Дніпропетровської, Черкаської та Житомирської областей.

Як писали "Ми-Україна" раніше, кількість загиблих у селі Гроза на Харківщині зросла до 52. У момент удару по кафе-магазину 5 жовтня там перебувало близько 60 людей, які зібралися на поминки. Це найбільший теракт на Харківщині внаслідок ракетного удару з початку повномасштабного вторгнення, проаналізувала команда проєкту UA War Infographics.

 

Головне