У Харкові росіяни влучили у п'ятиповерхівку: під завалами можуть бути люди (відео)

У Харкові росіяни влучили у п'ятиповерхівку: під завалами можуть бути люди (відео)

Російське окупаційне військо завдало удару по Харкову і Харківській області ракетами С-300 та С-400. Є влучання у п'ятиповерховий житловий будинок. У результаті - 25 травмованих цивільних осіб та четверо загиблих.

Про це повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов у Telegram.

Він зазначив, що в результаті атаки російські ракети влучили в п'ятиповерховий житловий будинок, спричинивши пожежу.

За його словами, внаслідок обстрілу загинуло троє людей, ще 16 осіб отримали поранення, серед них - медик екстреної медичної допомоги. Автомобіль швидкої допомоги також пошкоджений.

Він додав, що противник знову застосував тактику подвійного удару, коли на місці вже працювали медики, рятувальники та правоохоронці. Попередньо, окупанти використали ракети С-300, вдаривши по Новобаварському району Харкова. Всі влучання були по цивільній інфраструктурі.

Пізніше мер Харкова Ігор Терехов додав, що серед постраждалих є діти: хлопчик і дівчинка 12 років.

Також голова Харківської обласної прокуратури Олександр Фільчаков повідомив про наслідки обстрілів Новобаварського району. Він зазначив, що ворог запустив ракети типу С-300 і С-400 з території Бєлгородської області рф. Одна ракета влучила в п'ятиповерховий житловий будинок, інші ракети впали поблизу. Пошкоджено понад 20 багатоповерхових житлових будинків, зруйновано приватне підприємство.

Станом на 3:40 у прокуратурі заявил про 23 поранених осіб та трьох загиблих.

За інформацією ДСНС, під завалами пʼятиповерхівки можуть бути люди. Загалом зафіксовано п'ять влучань у Новобаварському районі. О 8:30 рятувальники знайшли тіло ще однієї людини. Таким чином загальна кількість загиблих складає чотири особи, постраждало ще 25.

О 8:12 Терехов повідомив, що під завалами можуть бути до п'яти осіб.

Як інформував "Ми-Україна" раніше, бойові втрати ворога за добу поповнились майже 1400 окупантами.

Головне