У Харкові досі немає світла після атаки, але частково відновили водопостачання

У Харкові досі немає світла після атаки, але частково відновили водопостачання

Через масований російський авіаудар по всьому Харкову відсутнє електропостачання, але комунальні служби частково відновили водопостачання в місті з пониженим тиском. Про це повідомив міський голова Харкова Ігор Терехов.

"Перш за все я хочу сказати, що зараз (12:19 ред.) нема електропостачання по всьому місту. Але нам вдалось частково відновити водопостачання з пониженим тиском, але водопостачання у місті є. Ми працюємо над тим, щоб нарощувати темпи водопостачання для того, щоб люди мали можливість набирати воду", - йдеться у повідомленні.

Зараз 40 тисяч абонентів міста забезпечені теплом завдяки роботі модульних котелень.

У місті відкрилися всі "пункти незламності" та працюють пункти, що безкоштовно роздають їжу.

Нагадаємо, посилення російських бомбардувань та обстрілів мирних міс та сіл Сумщини є черговим проявом російського терору населення. Жодних наступальних угруповань на цьому напрямку противник не створює, розповів в ефірі марафону "Єдині новини" командувач Сухопутних військ ЗСУ Олександр Павлюк.

Як писали "Ми-Україна" раніше, у Хмельницькому двоє людей загинули і щонайменше восьмеро зазнали поранень внаслідок російської масованої атаки 22 березня. Про це повідомив міністр внутрішніх справ Ігор Клименко.

Головне