У Харківській області троє людей підірвалися на вибуховому пристрої: що відомо

У Харківській області троє людей підірвалися на вибуховому пристрої: що відомо

У селі Стариця Вовчанської громади, що на Харківщині на вибуховому пристрої підірвалися троє мирних жителів. Про це повідомляє Харківська обласна військова адміністрація. 

Відомо, що поранення отримали чоловіки 18 та 63 років і жінка 43 років. Постраждалих госпіталізували до лікарні, де вони знаходяться під наглядом медиків.

"У Чугуївському районі троє людей підірвалися на вибуховому пристрої. Подія сталася у селі Стариця. Внаслідок вибуху поранення отримали цивільні: чоловіки 18 та 63 років і жінка 43 років", - йдеться в повідомленні.

Жителів села Гракове Чкаловської громади Чугуївського району попередили, що 12 липня відбуватиметься контрольоване знищення вибухонебезпечних предметів.

В ОВА наголосили, що у разі виявлення вибухонебезпечного предмету, протрібно повідомити про знахідку за одним із номерів: "101", "102" або "112".

Нагадаємо, що міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко розповів, що за час повномасштабної війни в Україні внаслідок підриву на вибухонебезпечних предметах загинули 289 цивільних, серед них 15 дітей. 

Як писали "Ми-Україна" раніше, у Музиківці Херсонської області на російській міні підірвалась дитина, 11-річного хлопчика госпіталізували до медичного закладу.

Головне