У Єрусалимі терористи відкрили вогонь біля автобусної зупинки (відео)

У Єрусалимі терористи відкрили вогонь біля автобусної зупинки (відео)

У Єрусалимі сталася стрілянина, в результаті якої одна жінка загинула, а ще восьмеро отримали поранення.

Про це повідомила ізраїльська служба швидкої допомоги (Magen David Adom) у Twitter.

За інформацією Маген Давид Адом, лікарі та парамедики констатували смерть 24-річної жінки і евакуюють вісьмох постраждалих до лікарень Шааре Цедек і Хадасса Ейн Карем: п’ять у важкому стані, один середньої тяжкості та два легких.

Reuters повідомило, що стрілянина трапилася на в’їзді у місто рано вранці 30 листопада, саме під час "години пік". За даними ізраїльських ЗМІ, двоє стрілків відкрили вогонь біля автобусної зупинки. Пізніше поліція повідомила, що ймовірних нападників "знешкодили на місці".

За інформацією ЗМІ з посиланням на службу швидкої допомоги "Маген Давид Адом", двоє літніх людей, які отримали тяжкі поранення в результаті нападу, померли в лікарні. 24-річна жінка загинула на місці теракту.

Нагадаємо, з’явилося відео з місця влучання в багатоповерховий будинок у Новогродівці. 

Троє жінок у віці 42, 58, 63 роки, а також 62-річний чоловік отримали тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості. У тяжкому стані госпіталізовано також 13-річного хлопчика із мінно-вибуховою травмою, струсом головного мозку та забоями.

Як писав "Ми-Україна" раніше, на Таврійському напрямку ситуація залишається напруженою, ворог продовжує активні наземні піхотні атаки, місцями застосовує бронетехніку. 
 
 
 
 

Головне