У Єревані озброєні люди влаштували стрілянину та вибух у відділенні поліції (відео)

У Єревані озброєні люди влаштували стрілянину та вибух у відділенні поліції (відео)

У вірменській столиці Єревані озброєні люди влаштували стрілянину у відділенні поліції. Інцидент трапився у районі Нор-Норк, що на півночі Єревана, повідомляє Shamshyan.

У Міністерстві внутрішніх справ Вірменії заявили, що напад на відділ поліції скоїли троє людей, двоє з них були поранені внаслідок підриву гранати, що вчинили вони самі. Постраждалих з осколковими пораненнями доставили до медичного закладу. Третього нападника затримали за підозрою у вчиненні нападу на відділення поліції.

За фактом нападу було порушено кримінальну справу. Наразі тривають усі невідкладні слідчо-оперативні та оперативно-розшукові заходи для з’ясування обставин події.

Заступник мера Єревана Армен Памбухчян заявив, що напад на відділення поліції має ознаки терористичного акту.

"Я не знаю, чого він (нападник, - ред.) хотів, але очевидно, що це характерна для терористичного акту поведінка, тому його було нейтралізовано.

Будь-яка особа, яка з'являється у поліцейській дільниці з будь-якою зброєю чи вибуховим матеріалом, чинить терористичний акт згідно з нашим кримінальним кодексом", - заявив Памбухчян.

Як повідомляли "Ми-Україна", міністр внутрішніх справ Молдови Адріан Ефрос заявив, що росія досі має намір загарбати країну.

Головне