У Хмельницькому на переході збили поліцейську та двох військових: є загиблий

У Хмельницькому на переході збили поліцейську та двох військових: є загиблий

У Хмельницькому слідчі встановлюють обставини дорожньо-транспортної пригоди, в якій загинув військовослужбовець.

Про це повідомила прес-служба поліції Хмельницької області. Як зазначається, ще двоє осіб — працівниця поліції та ще один військовослужбовець — отримали травми.

"Дорожньо-транспортна пригода сталася сьогодні, 1 травня, близько 13:00 години по вулиці Тернопільській. Водій автомобіля "Опель" на пішохідному переході скоїв наїзд на трьох осіб: 31-річну працівницю поліції та двох 45-річних військовослужбовців", - йдеться в повідомленні.

У результаті ДТП один із військових загинув. Двох інших потерпілих доправили в лікарню, передають у прес-службі поліції.

Розслідуванням займаються слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту СУ ГУНП в Хмельницькій області. Водія було затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, у Рівненській області на трасі “Київ-Чоп” в середу, 26 квітня, сталася масштабна ДТП. У результаті одна особа загинула. Відомо, що автопригода сталася неподалік села Крилів, що в Дубенському районі. Також двоє людей, які постраждали в ДТП були госпіталізовані до лікарні. Зазначається, що в автомобілі який зіткнувся із вантажівкою знаходилися військовослужбовці.

Крім того, у Києві в п’ятницю, 21 квітня, на одному з блокпостів сталася маштабна дорожньо-транспортна пригода. На відеоролику видно, як двоє військових розставляють протитанкові їжаки на дорозі. Через мить на них летить автомобіль і збиває одного з них. За попередніми даними, у постраждалого військового діагностували численні переломи та втрату пам’яті, адже його від удару відкинуло на кілька метрів.

Головне