У Хмельницькому 3-річна дитина зачинилась у квартирі з увімкненою газовою плитою

У Хмельницькому 3-річна дитина зачинилась у квартирі з увімкненою газовою плитою

У Хмельницькому у квартирі багатоповерхового будинку з увімкненою газовою плитою зачинилася 3-річна дівчинка. Про це повідомляє прес-служба головного управління ДСНС у Хмельницькій області.

Відомо, що до рятувальників звернулися батьки дитини та розповіли, що на газовій плиті готується їжа і діяти потрібно негайно. Співробітники ДСНС прибули на місце події та звільнили дівчинку.

"Прибувши на місце події, рятувальники за допомогою спецінструментів зрізали захисну решітку з вікна, після чого потрапили в помешкання. Спершу вони перекрили вентилі газової плитки, після чого відчинили двері квартири з середини", - йдеться у повідомленні.

Рятувальники наголосили, що безпека дітей, це цілком та повністю відповідальність батьків.

Нагадаємо, що у Вінниці з вікна багатоповерхового житлового будинку випала маленька дівчинка, в результаті її госпіталізували до медичного закладу, наразі вона знаходиться в реанімації під наглядом лікарів.

Як повідомляли “Ми-Україна”, у притулку для біженців у місті Апольда, що на сході федеральної землі Тюрингія у Німеччині, спалахнула пожежа. Загинула дитина, ще з десяток людей госпіталізували.

Головне