У Харкові 15% жителів залишаються без електропостачання

У Харкові 15% жителів залишаються без електропостачання

У Харкові близько 15% території залишаються незабезпеченою електроенергією. Однак комунальники роблять все можливе, щоб відновити її подачу. Світло прагнуть дати також для електротранспорту, метрополітену та об’єктів інфраструктури.

Про це заявив міський голова Харкова Ігор Терехов в ефірі телемарафону. За його словами, у місті вдалося налагодити подачу тепла та водопостачання. Проте це відбувається у стислому режимі.

"Нам вдається локалізувати наслідки обстрілів. Працювали весь день, щоб дати світло, щоб працювали електротранспорт, метро та об'єкти інфраструктури", - розповів Ігор Терехов.

Він також додав, що роботи з відновлення електропостачання продовжуються.

https://www.youtube.com/watch?v=Mv6PEi0hRmg

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, начальник Харківської обласної військовї адміністрації Олег Синєгубов розповів, що в Харківській області пролунав вибух. Попередньо – влучання в критичну інфраструктуру. В області діють відключення світла. За його словами, о 4 годині ранку близько 12 ударів ракетами також припали на критичну інфраструктуру – Харківський та Чугуївський райони.

Напередодні російське окупаційне військо вчергове здійснило ракетний обстріл у Харкові. Цієї ночі в обласному центрі зафіксована серія вибухів. Радниця Голови Харківської обласної ради Наталія Попова розповіла, що близько 4-ої ранку у місті пролунало близько десяти вибухів. Серія ударів по місту тривала близько 15 хвилин. На місце влучань оперативно прибули рятувальники для локалізації наслідків ударів.

Ворог знову цілив в енергооб’єкти міста. Ракетний обстріл Харкова призвів до перебоїв в електропостачанні.

Головне