У Дубаї сталася масштабна пожежа у багатоповерхівці: загинули щонайменше 16 осіб

У Дубаї сталася масштабна пожежа у багатоповерхівці: загинули щонайменше 16 осіб

У Дубаї палала житлова багатоповерхівка, загинули щонайменше 16 людей, ще дев’ять - постраждали. Про це пише видання Peoples Daily.

Пожежа сталася у суботу, 15 квітня, у дубайському районі Аль-Рас Дейра. 

Місцева влада повідомила, що пожежа у багатоповерхівці сталася через недотримання вимог щодо безпеки при будівництві будинку. Наразі влада проводить ретельне розслідування, щоб з'ясувати всі деталі цієї трагедії. Після розслідування влада обіцяє представити докладний звіт про подію.

Також повідомляється, що пожежники швидко відреагували на інформацію про загоряння і прибувши на місце трагедії почали евакуацію жителів будинку.

Попередньо встановлено, що  пожежа виникла на четвертому поверсі будинку. Очевидці, зі свого боку, розповідають, що у будівлі було значне задимлення. За словами однієї з жінок, вона почула гучний удар та побачила густий дим. 

Аль-Рас – це густонаселений район, відомий своїми популярними ринками.

Як повідомляли "Ми-Україна", більш як 18 000 корів загинули внаслідок пожежі, що сталась на сімейній молочній фермі в західному Техасі, США. Цю пожежу визнали найбільшою за кількістю постраждалих тварин за всю історію спостережень у Сполучених Штатах. 

Раніше у місті Річмонд, що в американському штаті Індіана, сталась масштабна промислова пожежа – спалахнув завод з переробки пластику. У небо піднявся величезний стовп чорного токсичного диму, який видно за десятки кілометрів. Місцева влада оголосила про обов’язкову евакуацію тих, хто перебуває в радіусі кілометра від пожежі.

Головне