У Дружелюбівці на Харківщині збільшилася кількість загиблих: під завалами будинку знайшли тіло 31-річного чоловіка

У Дружелюбівці на Харківщині збільшилася кількість загиблих: під завалами будинку знайшли тіло 31-річного чоловіка

Внаслідок авіаудару по Дружелюбівці Харківської області рятувальники знайшли тіло третього загиблого. Про це в Telegram-каналі повідомляє пресслужба Борівської селищної ради.

Рятувальники розповіли, що загиблий українець є сином 57-річного чоловіка та 54-річної жінки, які теж померли від ворожої атаки.

“Під завалами рятувальники виявили тіло Віктора Вікторовича Давидюка, 1992 року народження, сина загиблих тієї ж ночі Віктора та Алли Давидюк”, - йдеться в повідомленні.

Відомо, що у чоловіка залишилася дружина й двоє неповнолітніх дітей

Крім того, в населеному пунті постраждала жінка 65 років. Вона отримала травми грудної клітини та вибухові поранення, Наражі жінка знаходиться в медичному закладі під наглядом лікарів.

"В одному з будинків загинула родина, було пряме влучання. В іншому жінка зазнала травм грудної клітини та вибухових поранень, вона перебуває в харківській лікарні. Після ударів газовики та тепловики проводять відновлювальні роботи в селі", - розповів керівник Борівської селищної військової адміністрації Олександр Тертишний.

Нагадаємо, що окупанти відкрили вогонь по Харківській області. В обласному центрі зафіксували влучання в Індустріальний район.

Як повідомляли “Ми-Україна”, російські війська в ніч проти 18 жовтня здійснили шість ракетних ударів по території міста Запоріжжя. Одна з них влучила у багатоповерховий будинок. 

Головне