У другу річницю великої війни до Києва також прибув Борис Джонсон

У другу річницю великої війни до Києва також прибув Борис Джонсон

Борис Джонсон, колишній прем'єр-міністр Великої Британії, також прибув до Києва у другу річницю повномасштабного вторгнення росії. Про це він повідомив у своєму акаунті в соціальній мережі X.

Колишній очільник британського уряду висловив переконання, що Україна переможе у цій війні.

"У цю похмуру другу річницю вторгнення путіна для мене велика честь бути тут, в Україні. З їхньою незламною мужністю я не сумніваюся, що українці переможуть і витіснять сили путіна - за умови, що ми надамо їм військову, політичну та економічну допомогу, якої вони потребують", - зазначив колишній прем'єр Британії.

Крім того сьогодні стало відомо, що Велика Британія виділила Україні черговий пакет допомоги. Йдеться про суму у 310 млн доларів, на які закуплять боєприпаси для України.

Також відповідно до інформації, оприлюдненої на сайті британського уряду, Міністерство оборони підписало з британською компанією Cook Defence контракти на постачання сотень запасних гусениць для танків та бронетехніки ЗСУ. Це дозволить Силам оборони України відновлювати та ремонтувати пошкоджену техніку.

Як повідомляли "Ми-Україна", вранці 24 лютого до української столиці завітала президентка Європейської комісії Урсула фон дер Ляєн. Згодом стало також відомо, що в Київ приїхали прем'єр-міністерка Італії Джорджа Мелоні, прем'єр-міністр Канади Джастін Трюдо та прем'єр-міністр Бельгії Александер Де Кроо.

Головне