У ДПСУ розповіли, скільки людей в'їхали в Україну за останній тиждень

У ДПСУ розповіли, скільки людей в'їхали в Україну за останній тиждень

За останній тиждень в Україну в'їхали на 80 тисяч осіб більше людей, ніж виїхали. Про це повідомив речник Державної прикордонної служби України Андрій Демченко, пише УНІАН.

"За три місяці цього року загальний пасажиропотік порівняно з такими ж показниками минулого року знизився в цілому на 16%. Останнім часом із загального пасажиропотоку переважає в'їзд в Україну. Це пов'язано з пасхальними святами. Всього за останній тиждень в Україну в'їхало на 80 тис.осіб більше, ніж виїжджало", - зазначив він.

Також Демченко додав, що в'їжджають переважно громадяни України.

"І ми наголошуємо, що висока динаміка пасажиропотоку зберігатиметься до завершення Великодніх свят", - наголосив речник ДПСУ.

Нагадаємо, що у Білорусі кількість російських військових зменшилася до 4000 осіб. Це пов’язано з перекиданням російських сил з Білорусі на схід України.

Як писав “Ми-Україна” раніше, останніми днями люди обирають два ті самі пункти пропуску перетину кордону з Польщі до України. Це створило там величезні автомобільні черги. Водночас на інших пунктах пропуску черг майже не було.

Головне