У Дніпрі затримали групу підлітків, яких підозрюють у жорстокому вбивстві жінки та інших злочинах

У Дніпрі затримали групу підлітків, яких підозрюють у жорстокому вбивстві жінки та інших злочинах

У Дніпрі затримали групу підлітків, яких підозрюють у жорстокому вбивстві жінки та інших злочинах. 

Як повідомляє Нацполіція, вбивство безпритульної сталося в ніч з 2 на 3 грудня. Нападники виявили її у покинутій будівлі, побили та завдали численних ударів ножем.

Цієї ж ночі стався замах на вбивство чоловіка, який мешкав у недобудові. Також вони можуть бути причетні до побиття безхатька в укритті на Європейській площі.

Наразі семеро хлопців віком від 14 до 19 років перебувають під вартою. Їм загрожує позбавлення волі від 10 до 15 років або довічне ув’язнення.

Нагадаємо, прикордонники затримали вісім іноземців, шестеро із них громадяни Туреччини. Про це повідомили у Дерприкордонній службі.

Мігранти сховалися у мікроавтобусі для незаконного перетину кордону на Львівщині. За кермом автотранспорту був українець. Пасажири, серед яких четверо дітей, не мали при собі документів. Подальшу долю затриманих вирішуватиме суд.

Як писали "Ми-Україна" раніше, керівник апарату КМВА допомагав депутатам Київради ухилятися від військової служби. Про це повідомили у ДБР.

Високопосадовець КМВА незаконно "направляв" депутатів з військової частини нібито у відрядження до військової адміністрації Києва.

 

Головне