У Дніпрі відновив роботу вокзал, - Укрзалізниця

У Дніпрі відновив роботу вокзал, - Укрзалізниця

Робота вокзалу станції Дніпро відновлена. Після ранкового ракетного обстрілу його функціонування призупиняли на певний час. 

"Вокзал Дніпра вже відновив роботу: пасажири поїзда №40 Запоріжжя - Солотвино, який зараз очікує дозволу на подачу на вокзал, зможуть сісти в поїзд по станції Дніпро", - інформує "Укрзалізниця".

Залізничний оператор повідомив про істотне запізнення трьох рейсів: 

  • №38 Київ – Запоріжжя;
  • №733 Дніпро - Київ;
  • №5/215 Чернівці - Запоріжжя (запізнення складає до 30 хв).

В УЗ заявили, що ті люди, які через російський удар не змогли вчасно сісти на свій поїзд мають змогу звернутися за допомогою до залізничників і їм знайдуть місця на інших рейсах необхідного напрямку протягом поточного дня. 

Нагадаємо, окупанти вночі та зранку 19 квітня масовано гатили ракетами по Дніпру та області. Обстрілюючи Дніпропетровщину російська армія умисно цілили по об'єктах "Укрзалізниці". Фахівці компанії продовжують оцінювати наслідки обстрілів та займаються їх якнайшвидшою ліквідацією. Не минулось без влучань і по цивільній інфраструктурі. Так, у Дніпрі частково зруйновано багатоквартирний будинок, відомо про двох загиблих. У Синельниковому - шість загиблих, серед яких двоє дітей. Травмувань в області в результаті чергового акту російської агресії зазнало 29 осіб.

Як писав "Ми-Україна" раніше, під час масованого обстрілу 19 квітня російська армія запустила по Україні 22 одиниці ракетного озброєння та 14 дронів-камікадзе. Для ураження ворог застосовував ракети Х-101/Х-555, Х-59/Х-69, Х-22 та "Іскандери". Сили ППО впорались з 29 засобами повітряного нападу. У ранковому звіті ПС ЗСУ підтвердили причетність до знищення російського бомбардувальника ТУ-22М3 у Ставропольському краї. 

Головне