У Черкасах правоохоронці затримали чоловіка, який влаштував стрілянину

У Черкасах правоохоронці затримали чоловіка, який влаштував стрілянину

У Черкасах затримали чоловіка, який влаштував стрілянину та поранив правоохоронця. Про це повідомляє пресслужба Національної поліції. 

Відомо, що співробітники поліції отримали повідомлення що в одному із будинків по вулиці Ломоносова відбувається стрілянина.

"Коли на місце події прибули правоохоронці, зловмисник здійснив декілька пострілів у бік поліцейських, поранивши одного із них. У свою чергу спецпризначинець застосував табельну вогнепальну зброю і поранив стрільця в ногу. Для його затримання провели поліцейську спецоперацію: стрільця затримали в одному із будинків, де він переховувався. Крім цього, у підозрюваного правоохоронці вилучили мисливську рушницю", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що слідчими Черкаського РУП Головного управління Нацполіції в Черкаській області 38-річному зловмиснику оголошено про підозру за ст. 348 Кримінального кодексу ("погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу"). 

Нагадаємо, що у Новій Зеландії, у центрі міста Окленд, сталася смертельна стрілянина за кілька годин до початку Чемпіонату світу з футболу серед жінок.

Як повідомляли “Ми-Україна” раніше, відома українська співачка Alyona Alyona днями дала концерт в Роттердамі, під час якого сталася стрілянина.

Головне