У Бєлгородській області рф пролунали вибухи (відео)

У Бєлгородській області рф пролунали вибухи (відео)

Дві області в російській федерації - Бєлгородська та Нижньогородська були піддані атаці з боку безпілотних літальних апаратів (БПЛА) у ніч проти 1 березня.

В Міністерстві оборони рф стверджують, що цю атаку вчинила Україна.

"Черговими засобами ППО український безпілотний літальний апарат знищено над територією Бєлгородської області та три БПЛА перехоплено над територією Нижньогородської області", - йдеться в повідомленні.

За даними російських ЗМІ, атака була здійснена чотирма БПЛА, внаслідок чого були пошкоджені системи протиповітряної оборони "Панцир-С1", а також поранено двох військовослужбовців.

Крім того, сталися вибухи у Нижньогородській області рф, де три БПЛА атакували містобудівельний завод імені Свердлова в Дзержинську.

Довідка.

"Панцир-С1" призначений для захисту від повітряних загроз невеликих військових та промислових об'єктів від літаків, вертольотів, крилатих ракет та високоточної зброї, а також для підвищення ефективності систем протиповітряної оборони.

Нагадаємо, на росії 24 лютого БПЛА атакували Липецький металургійний завод. Водночас у російському міноборони стверджували, що засоби ППО у Липецькій області перехопили два безпілотники. Там стверджують, що за атакою стоїть Україна.

Як писав "Ми-Україна" раніше, міністр Федоров розповів про спробу продати викрадене авто через "Дію".

Головне